Wat doen we

Onafhankelijk advies
Tel&Co is een onafhankelijk adviesbureau en de meest betrouwbare en objectieve partner als het gaat om het realiseren van optimalisaties en besparingen in de telecom- en energiesector. Wij richten ons zowel tot kleine, middelgrote als grote ondernemingen maar ook particulieren kunnen beroep doen op ons advies.


Wij vergelijken, u bespaart!
Gezien de complexiteit van de huidige telecom- en energiemarkt en de daaraan verbonden uitgaven gaan wij voor u op zoek naar de meest interessante formules, in functie van uw situatie. Dankzij onze langdurige samenwerking met de meest voorname telecomoperatoren en energieleveranciers heeft Tel&Co Adviesbureau een nauwkeurig beeld van hun aanbod, diensten en tarifering. We zijn er trots op dat we, uitgaande van een onpartijdig advies al onze klanten hun wensen weten te vervullen met op maat gemaakte oplossingen. Tel&Co helpt u kosteloos bij het overstappen van de ene leverancier naar de andere. Ongeacht hoe uw huidige energiefactuur en telecomsituatie eruitziet, wij vergelijken, u bespaart!

Hoe komt u met ons in contact?
U bent niet tevreden over de service of het prijsniveau van uw huidige telecomsituatie of u denkt dat dit beter kan? Uiteraard wil u graag besparen op uw energieverbruik? In dat geval moet u zeker contact met ons opnemen. Wij brengen u meteen in contact met uw regionale adviseurs. Het kan ook zijn dat u met ons in contact komt omdat u wordt gebeld door één van onze agents van het callcenter. Aan de hand van een aantal gerichte vragen stelt deze vast of wij iets voor u kunnen betekenen. Als dat zo is wordt gelijk een afspraak ingepland met één van onze vertegenwoordigers. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en u een op maat gemaakt voorstel te kunnen formuleren vraagt de agent u wellicht om uw huidige vaste en/of mobiele telefoniefacturen.
Tel&Co biedt een uitgebreide waaier van diensten aan die echt tastbare resultaten leveren, zowel kostenefficiënt als kwalitatief.

Telecom
Wij helpen u met het beheren van uw volledige telecomsituatie: mobiele telefonie, vaste telefonie, vast- en mobiel internet, telefooncentrales, voice over IP, digitale televisie, betaaloplossingen, track & trace toepassingen,.. Samen met u overlopen we de verschillende tariefplannen, packs en promoties en brengen ze door middel van een glashelder advies overzichtelijk in kaart zodat u een duidelijk beeld heeft van de besparingsmogelijkheden.
Lees meer


Tel&Co Shop
Opgelet: vanaf 1 januari 2019 is de Tel&Co Shop gesloten en voorzien we geen permanentie meer op onze kantoren.

Hebt u een vraag? Dan kan u ons nog steeds contacteren op het nummer 02/308.30.34 (ma-vr 09u-17u) of per e-mail: info@telenco.be

Komt u liever langs voor een persoonlijk gesprek? Dan bent u nog steeds welkom, weliswaar uitsluitend op afspraak.


Energie
Ten slotte bent u ook voor advies omtrent energie: gas en elektriciteit bij ons steeds op het juiste adres. Tel&Co biedt u het antwoord op al uw energievragen zodat u snel en gemakkelijk, aan de hand van een persoonlijk advies leveranciers kan vergelijken op basis van de prijzen en de geleverde diensten. We gaan samen met u op zoek naar welke oplossing het best bij u past. Ons team van specialisten analyseert gratis uw huidig verbruik en kijkt waar het goedkoper kan.
Lees meer

Helpdesk
In deze zoektocht naar een voordelige en kwalitatieve oplossing kan u rekenen op onze adviseurs die u graag begeleiden. Ook in de toekomst blijven wij uw aanspreekpunt en bieden we u een uitzonderlijke service. Is "de klantendienst" voor u ook een bron van ergernis? Geen nood. Voortaan kan u terecht op onze eigen persoonlijke klantenservice voor al uw vragen of problemen. Bel ons, mail ons of vraag ons om u terug te bellen! We zorgen er voor dat er steeds snel en correct kan gehandeld worden naargelang uw situatie.
Lees meer

Team
Tel&Co bestaat uit een jong en dynamisch team gespecialiseerd in alle diensten en sectoren die wij vertegenwoordigen. Al onze medewerkers worden permanent opgeleid en hebben een grondige kennis van al onze diensten. Een bezoek van één van onze adviseurs is overigens altijd gratis en vrijblijvend. We kijken er naar uit om kennis met u te maken.
Lees meer

Contacteer ons vandaag nog!
Een vrijblijvend gesprek levert immers vaak al enkele concrete tips op.
Lees meer