Testimonials

Testimonials

Zo hoort u het ook eens van een ander!
Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat we onze klanten een puike service verlenen, maar we laten hen liever zelf aan het woord.
Hieronder leggen enkele klanten uit waarom ze voor Tel&Co kiezen en hoe zij deze samenwerking ervaren.


COIL NV


"Wij zijn reeds een lange tijd klant van Tel&Co, toch blijft Tel&Co zich dagelijks inzetten om er voor te zorgen dat wij de beste service tegen de beste prijs krijgen. Wij zaten lange tijd verveeld met connectieproblemen in onze regio en Tel&Co heeft voor ons de overgang van heel onze fleet geregeld aan voorwaarden die we zelf rechtstreeks met de operator nooit hadden kunnen bedingen. Zelfs met de kleinste problemen kunnen we hun contacteren en het is vaak sneller geregeld dan wanneer je zelf naar de helpdesk van de provider zou bellen."
Dieter Massart - COIL NV

Containers Maes


"Tel&Co levert een uitstekende dienstverlening. Zij maken het verschil door steeds die extra mijl te lopen om hun klanten de beste service te geven, zowel kwalitatief als qua prijs. Met de tarievenstructuur van onze huidige operator hebben wij overigens voor elke werknemer een gepaste oplossing. Wanneer er zich een probleem voordoet nemen wij contact op met Tel&Co om dit op te lossen. Zij verdedigen onze belangen ten opzichte van onze operator zodat wij ons kunnen concentreren op onze eigen business."
Werner Willemoons - CONTAINERS MAES
 

PWT THERMO


"Aangezien wij altijd op de baan zitten is het belangrijk dat iedereen makkelijk te bereiken is. Als nationaal en internationaal koel- en vriestransport is mobiliteit, vlotte communicatie en bereikbaarheid voor ons van essentieel belang. De adviseur die zich over ons dossier heeft gebogen heeft ons geholpen met het veranderen van operator en dit is voor alle gebruikers vlekkeloos verlopen! Als ik voortaan met een probleem zit dan stuur ik een email en ten laatste de dag er op heb ik al een antwoord. Wij zijn zeer content van deze samenwerking!"
Griet Van Dingenen - PWT THERMO

TAXI RIK


"Ongeveer een jaar geleden werd ik telefonisch gecontacteerd door een vertegenwoordiger van Tel&Co met de vraag of ik tevreden was over de service en het prijsniveau van onze huidige telecomoperator. Deze persoon stelde voor om eventueel eens te bekijken of zij voor ons iets konden betekenen. We maakten kennis met Gino en dit gesprek verliep zeer vlot. Er werden bundels samengesteld op maat van onze noden. We besloten dan ook om de omschakeling naar een andere operator te maken. Tot onze verbazing was deze providerswitch op slechts enkele dagen rond. De overgang verliep vlekkeloos. Kwaliteit ging opwaarts, prijs ging naar beneden. Een formule die in deze tijden weinig voorkomt!"
Ann Engels - TAXI RIK

VZW 'T VEER


"Enkele jaren geleden kwam ik, op aanraden van een collega, in contact met Tel&Co. Het unieke aan Tel&Co is de opvolging. Elk jaar laat ik Tel&Co onze facturen doorlichten om te bekijken of er verbeteringen mogelijk zijn. Ook nemen ze geregeld zelf contact op om te polsen naar onze bevindingen. Enfin, een uitstekend beheer van ons telecomdossier dus met andere woorden! Verder genieten we voortdurend van een eersteklas service: Tel&Co is steeds bereikbaar en bereid tot het zoeken naar een gepaste oplossing. Bravo!"
Roberto Lombardi - VZW 'T VEER

VAROSAN


"Via collega’s kwamen wij bij Bram van Tel&Co terecht. Hij maakte ons attent op een aantal pijnpunten binnen de samenwerking met onze huidige operator waarbij wij zelf in feite nooit echt hadden stil gestaan. We kwamen tot de constatatie dat wij als KMO geen rechtstreeks aanspreekpunt hadden inzake onze telecommunicatie. Na een grondige studie kon Bram ons een besparing van maar liefst 50% voorstellen op ons bestaande contract. Hij kwam langs en na een vriendelijk en positief gesprek werden onmiddellijk de nodige contracten aangepast/afgesloten. Je kan ook altijd terugvallen op iemand, er is altijd gehoor aan de andere kant van de lijn. Kortom: wij zijn uiterst tevreden over Tel&Co!"
Renate Van Roosbroeck - VAROSAN


AMS BELGIUM


"Ik was niet tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en de performantie van het netwerk van onze vorige operator. Tel&Co deed ons een voorstel van een andere operator, rekening houdende met onze wensen inzake dienstverlening alsook onze netwerkproblematiek. Met in te gaan op dit voorstel maakte onze organisatie dan ook een enorme stap voorwaarts op gebied van de kwaliteit. Op regelmatige basis heb ik contact met de mensen van Tel&Co. Ten slotte kan ik alleen concluderen dat een service provider zoals Tel&Co die ons ondersteund niet alleen voor AMS maar voor alle ondernemingen een absolute meerwaarde kan betekenen!"
Johan Potargent - AMS BELGIUM


G. SMEYERS NV


"Bram van Tel&Co bekeek en optimaliseerde het telecomdossier van ons bedrijf op en top in de kortste keren en enkel aangename verrassingen daarna. We weten wat we aan hen hebben. We krijgen snel en correcte antwoorden op vragen en het papierwerk wordt vlot afgehandeld. Een vlotte omschakeling van de ene naar de andere telecomleverancier en steeds een vlotte samenwerking. Doe zo verder!"
Paul Van Noten - G. SMEYERS NV