Testimonials

Testimonials

Zo hoort u het ook eens van een ander!
Wij kunnen natuurlijk wel zeggen dat we onze klanten een puike service verlenen, maar we laten hen liever zelf aan het woord.
Hieronder leggen enkele klanten uit waarom ze voor Tel&Co kiezen en hoe zij deze samenwerking ervaren.


COIL NV


"Wij zijn reeds een lange tijd klant van Tel&Co, toch blijft Tel&Co zich dagelijks inzetten om er voor te zorgen dat wij de beste service tegen de beste prijs krijgen. Wij zaten lange tijd verveeld met connectieproblemen in onze regio en Tel&Co heeft voor ons de overgang van heel onze fleet geregeld aan voorwaarden die we zelf rechtstreeks met de operator nooit hadden kunnen bedingen. Zelfs met de kleinste problemen kunnen we hun contacteren en het is vaak sneller geregeld dan wanneer je zelf naar de helpdesk van de provider zou bellen."
Dieter Massart - COIL NV

Containers Maes


"Namens Containers Maes wil ik jullie via deze weg van harte bedanken ons telecommunicatiedossier te hebben verdedigd. Wij zaten namelijk verwikkeld in een vechtscheiding met onze vorige operator. Netwerkproblemen waar geen oplossing voor werd aangereikt, verbrekingsvergoedingen bij verschillende operatoren en afspraken die door de betrokken partijen niet werden nagekomen. Na maanden heen en weer mailen met onze vorige account manager in een poging om zonder verbrekingsvergoeding van operator te kunnen veranderen zonder succes hadden wij de hoop al opgegeven, tot we toevallig in contact kwamen met Bram van Tel&Co. Hij was bereid zich te verdiepen in ons dossier en beloofde ons een oplossing te vinden voor onze gekende problemen. Enkele dagen later bleek dat hij er in geslaagd was om het contract te laten ontbinden en zodat we bijgevolg met onze hele vloot mobiele nummers kosteloos konden omschakelen naar een andere operator. Daarnaast had hij het voor mekaar gekregen om alle aangerekende opzegvergoedingen te laten crediteren. Alle gemaakte beloftes werden tot op heden ook effectief nagekomen. Het is een geruststelling dat er iemand over onze telecommunicatie waakt en een vast aanspreekpunt te hebben inzake deze dagdagelijkse en tegelijk onmisbare diensten. Tel&Co levert een uitstekende dienstverlening. Zij maken het verschil door steeds die extra mijl te lopen om hun klanten de beste service te geven, zowel kwalitatief als qua prijs. Met de tarievenstructuur van onze huidige operator hebben wij overigens voor elke werknemer een gepaste oplossing. Wanneer er zich een probleem voordoet nemen wij contact op met Tel&Co om dit op te lossen. Zij verdedigen onze belangen ten opzichte van onze operator zodat wij ons kunnen concentreren op onze eigen business. Bedankt Bram en Tel&Co!"
Werner Willemoons - CONTAINERS MAES
 

PWT THERMO


"Voordien waren wij absoluut niet tevreden over de prijs/kwaliteit van onze operator. Ook wat betreft de samenwerking met de account manager die ons dossier beheerde waren we niet te spreken. Hij deed veel moeite tot hij ons als nieuwe klant binnen had, daarna niets moeite meer! Ook in geval van vragen konden we hem zeer moeilijk bereiken. Aangezien wij altijd op de baan zitten is het belangrijk dat iedereen makkelijk te bereiken is. Als nationaal en internationaal koel- en vriestransport maken wij dagelijks gebruik van deze diensten, zowel in binnen als buitenland en dus moeten deze perfect functioneren. Mobiliteit, vlotte communicatie en bereikbaarheid zijn voor ons dan ook van essentieel belang. Ik herinner me nog dat ik werd opgebeld door een medewerkster van Tel&Co met het voorstel om eens te kijken of zij niets konden betekenen voor de telecommunicatie van PWT. Thomas De Ridder was de adviseur die zich over ons dossier heeft gebogen. Hij heeft ons geholpen met het veranderen van operator en dit is voor alle gebruikers vlekkeloos verlopen! Hij wees ons ook op de meerwaarde van de service-na-verkoop van Tel&Co, een kwaliteit die voor ons doorslaggevend was. Als ik voortaan met een probleem zit dan stuur ik een email en ten laatste de dag er op heb ik al een antwoord. Voor ons is het dan ook essentieel dat we snel geholpen worden. Als wij vragen hebben staan zij altijd klaar en helpen ons direct verder. Dit was bij de vorige wel anders. Wij zijn zeer content van deze samenwerking!"
Griet Van Dingenen - PWT THERMO

TAXI RIK


"Ongeveer een jaar geleden werd ik telefonisch gecontacteerd door een vertegenwoordiger van Tel&Co met de vraag of ik tevreden was over de service en het prijsniveau van onze huidige telecomoperator. Deze persoon stelde voor om eventueel eens te bekijken of zij voor ons iets konden betekenen. Als taxibedrijf moeten onze chauffeurs er dagelijks voor zorgen dat onze klanten tijdig en veilig op hun bestemming geraken. Een feilloze communicatie is dus een absolute must. Veiligheid, stiptheid en kwaliteit zijn onze voornaamste troeven en wij verwachten hetzelfde van onze leveranciers. Vermits we niet tevreden waren van onze telecomprovider, het gsm-bereik was niet goed waardoor klanten ons niet vlot konden bereiken, stemde ik in met een verkennend gesprek. De telecomvertegenwoordiger die ons destijds had verder 'geholpen' had zijn best gedaan… tot het contract 2-jarig getekend was. Daarna moesten we voor alles rechtstreeks met de klantendienst van de operator opnemen. Daarnaast had hij de boete die we aan de vorige provider moesten betalen bij intekening op het nieuwe contract véél lager voorgesteld. Wanneer we uiteindelijk de verbrekingsvergoeding ontvingen (2300,00 euro!) kon niemand ons plots verder helpen. Daarnaast was het bereik niet goed en het factuur werd elke maand duurder. Het was dus noodzakelijk dat er eens iemand langs kwam voor de optimalisatie van gsm, vaste telefoon en internetverbindingen van onze firma. We maakten kennis met Gino en dit gesprek verliep zeer vlot. Op al onze problemen kon snel een oplossing gevonden worden. Gino kwam professioneel over en dat gaf vertrouwen. Er werden bundels samengesteld op maat van onze noden. We besloten dan ook om de omschakeling naar een andere operator te maken. Tot onze verbazing was deze providerswitch op slechts enkele dagen rond. De overdracht van de gsm-nummers werd zeer goed opgevolgd en verliep dan ook vlekkeloos. Op heden hebben we geen klachten meer van klanten die ons niet kunnen bereiken. Wij ondervinden geen problemen meer tijdens het bellen en mobiel surfen zowel onderweg als op kantoor. Bij Tel&Co ging plots alles vanzelf. De overgang verliep vlekkeloos. Kwaliteit ging opwaarts, prijs ging naar beneden. Een formule die in deze tijden weinig voorkomt!"
Ann Engels - TAXI RIK

VZW 'T VEER


"Enkele jaren geleden kwam ik, op aanraden van een collega, in contact met Tel&Co. Het unieke aan Tel&Co is het onafhankelijk advies. Elk jaar laat ik Tel&Co onze telecomfacturen doorlichten om te bekijken of zij die kunnen optimaliseren. Er komen immers regelmatig nieuwe formules, opties en tarieven op de markt waardoor zij steeds weer kunnen goochelen met enkele percenten besparing. Ook nemen ze geregeld zelf contact op om te polsen naar onze bevindingen. Enfin, een uitstekend beheer van ons telecomdossier dus met andere woorden! Verder genieten we voortdurend van een eersteklas service: Tel&Co is steeds bereikbaar en bereid tot het zoeken naar een gepaste oplossing. Bravo!"
Roberto Lombardi - VZW 'T VEER

VAROSAN


"Via collega’s kwamen wij bij Bram van Tel&Co terecht. Het eerste contact verliep erg soepel en vriendelijk. Bram maakte ons attent op een aantal pijnpunten binnen de samenwerking met onze huidige operator waarbij wij zelf in feite nooit echt hadden stil gestaan. Onze contracten waren immers verschillende jaren voordien afgesloten waardoor het prijsniveau niet meer up-to-date was. We kwamen ook tot de constatatie dat wij als KMO geen rechtstreeks aanspreekpunt hadden inzake onze telecommunicatie en het bijgevolg ook niet vanzelfsprekend was om prijsverbeteringen te bekomen. We voelden ons een beetje aan ons lot overgelaten. Gezien de rekeningen aan de hoge kant waren was het dus hoog tijd om een vergelijking te maken. Na een grondige studie kon Bram ons een besparing van maar liefst 50% voorstellen op ons bestaande contract. Hij kwam langs en na een vriendelijk en positief gesprek werden onmiddellijk de nodige contracten aangepast/afgesloten. Ook de na-service en helpdesk van Tel&Co zijn steeds gemakkelijk bereikbaar en men tracht u zo snel mogelijk verder te helpen. Forse besparingen, je kan altijd terugvallen op iemand, er is altijd gehoor aan de andere kant van de lijn. Kortom: wij zijn uiterst tevreden over Tel&Co!"
Renate Van Roosbroeck - VAROSAN


AMS BELGIUM


"Via een vroegere zakenrelatie kwam ik in contact met Tel&Co. Ik was niet tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en de performantie van het netwerk van onze vorige operator. Voordien werd ons telecomdossier beheert door een lokaal verdeelpunt waar ik geen of weinig advies kreeg omtrent de eventuele alternatieven. Tel&Co deed ons een voorstel van een andere operator, rekening houdende met onze wensen inzake dienstverlening alsook onze netwerkproblematiek. Met in te gaan op dit voorstel maakte onze organisatie dan ook een enorme stap voorwaarts op gebied van de kwaliteit en dit zonder dat deze omschakeling een negatieve invloed had op onze facturen, integendeel! Op regelmatige basis heb ik contact met de mensen van Tel&Co. Bijvoorbeeld wanneer we afreizen naar het buitenland en bepaalde opties moeten worden voorzien voor bellen en mobiel surfen in roaming, ook een kost waarop we dankzij Tel&Co stevig besparen in vergelijking met de tarifering van onze vorige operator. Ten slotte kan ik alleen concluderen dat een onafhankelijke service provider zoals Tel&Co die ons ondersteund op het gebied van op maat gemaakte oplossingen niet alleen voor AMS maar voor alle ondernemingen een absolute meerwaarde kan betekenen!"
Johan Potargent - AMS BELGIUM


G. SMEYERS NV


"Bram van Tel&Co bekeek, besprak en optimaliseerde het telecomdossier van ons bedrijf op en top in de kortste keren en enkel aangename verrassingen daarna. Met Bram weet je ten minste waar je aan toe bent. Je krijgt snel en correcte antwoorden op je vragen en het papierwerk wordt vlot afgehandeld. Een vlotte omschakeling van de ene naar de andere telecomleverancier en steeds een vlotte samenwerking. Doe zo verder!"
Paul Van Noten - G. SMEYERS NV