Over Tel&Co

Tel&Co Adviesbureau is uw partner voor alle telecomdiensten.
Welkom bij Tel&Co: een volledig onafhankelijk adviesbureau en de meest betrouwbare en objectieve partner als het gaat om het realiseren van optimalisaties en besparingen in de telecom- en energiesector. Wij richten ons zowel tot kleine, middelgrote als grote ondernemingen maar ook particulieren kunnen beroep doen op ons advies.

Ontstaan
Tel&Co Adviesbureau, gevestigd te Everberg nabij Leuven, ontstond in 2009 toen enkele jonge ondernemers besloten om hun ervaringen op het gebied van telecommunicatie te bundelen. We merkten immers op dat de meerderheid van de Belgische bedrijven genoeg hadden van de snelle telecomverkopers, vlotte praatjes en dito dienstverlening en nood hadden aan een helder en betrouwbaar telecomadvies. De pasgeboren doch ambitieuze onderneming ging een samenwerking aan met de meest voorname Belgische telecomoperatoren.

Beginfase
Aanvankelijk werd gestart met het “Telecom Solutions”-project waarbij een handvol vertegenwoordigers voornamelijk lokaal en uitsluitend aan particulieren en kleine professionele klanten persoonlijk advies gaf. Reeds destijds werd er op zoek gegaan naar oplossingen om onze klanten hun telecomsituatie sneller, beter, efficiënter en goedkoper te kunnen maken. Doelstellingen waar wij ook op heden dagelijks naar streven.

Evolutie
Dankzij de voortdurend evoluerende telecommarkt en ten gevolge van de noden van de klant zijn de activiteiten van Tel&Co in de loop der jaren geëvolueerd tot een uitgebreide waaier van diensten die echt tastbare resultaten leveren, zowel kostenefficiënt als kwalitatief. Het productportfolio werd aanzienlijk uitgebreid. Naast de klassieke mobiele en vaste telefonie zijn we ons gaan specialiseren in toekomstvaste en professionele telefonieoplossingen zoals VoIP en geïntegreerde data-toepassingen. Ten gevolge van de vrije concurrentie op de energiemarkt en de stijgende energieprijzen zijn we onze klanten ook gaan begeleiden bij het vergelijken van de verschillende energieleveranciers op de Belgische markt en de keuze van de juiste formule voor zowel elektriciteit als aardgas

Expansie
Het bedrijf onderging de voorbije jaren dan ook een gestage groei. Er werden vertegenwoordigers aangesteld om zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen in heel Vlaanderen te begeleiden in hun zoektocht naar de verschillende optimalisatie- en besparingsmogelijkheden. Met fierheid kunnen we zeggen dat ons bedrijf vandaag de dag nog steeds in volle expansie is. Zo zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent voor de verschillende afdelingen binnen onze organisatie.
Lees meer

Heden
Tel&Co is in de loop der jaren geëvolueerd tot een sterk groeiende en dynamische KMO dat haar succes te danken heeft aan de bekwaamheid en het enthousiasme van de hechte groep medewerkers die zich dagelijks inzetten om onze klanten tevreden te maken en dat ook zo te houden. Tel&Co adviseert inzake diverse innovatieve diensten waardoor wij in staat zijn om onze klanten zowel telecommunicatie- en datadiensten alsook energieoplossingen en veel meer onder één dak aan te bieden. Inmiddels tellen we meer dan 20.000 zakelijke klanten, waarmee we op slechts enkele jaren tijd uitgegroeid zijn tot één van de voornaamste en betrouwbaarste spelers op het gebied van advies en verkoop in de telecom- en energiemarkt in België.

Onze klanten
Ons klantenbestand bestaat uit zorginstellingen, gemeentelijke overheden, onderwijsinstellingen alsook beursgenoteerde bedrijven. Maar liefst 96% van deze klanten blijft ook na de eerste samenwerking met Tel&Co beroep doen op onze diensten en zou ons aanbevelen bij kennissen en zakenrelaties. Hieruit blijkt dat onze dienstverlening wordt gewaardeerd en dat is te danken aan de professionele service van Tel&Co.
Lees meer