It's Coming.. Samsung Galaxy S6 !

It's Coming.. Samsung Galaxy S6 !

 

Een week voor hij voorgesteld zou worden, is er een foto van Samsungs vlaggenschip, de nieuwe Galaxy S6, “per ongeluk” gelekt. De CEO van T-Mobile in de VS tweette een link naar een pre-order page.

Uit de foto vallen een paar dingen af te leiden. Zoals dat de nieuwe Galaxy aan weerszijden een gebogen scherm krijgt. De Note Edge heeft dat al, maar slechts aan één kant. De gebogen kanten dienen om iconen en notificaties te tonen. Voor het eerst voor een Galaxy zou de achterkant van de smartphone ook niet van plastic maar van metaal zijn.

De Galaxy S6 wordt officieel voorgesteld op 2 maart in Barcelona. Hij heeft een nieuwe chip aan boord die door Samsung zelf is ontworpen en niet alleen 20 procent sneller is dan die in de voorganger maar ook 35 procent minder batterij zou verbruiken. En je zou ‘m bovendien wireless kunnen opladen. Samsungs camera R&D chief DongHoon Jang belooft ondertussen dat de S6 een “amazing” camera zal hebben die zelfs “the future of camera’s” zou zijn. Benieuwd wat dat gaat zijn.