Home

Onze diensten

Telecom: biedt uw provider gunstige tarieven?

Telecommunicatie is niet meer uit ons prive- en zakelijke leven weg te denken. Heeft u al eens kritisch naar uw 'telecom situatie' gekeken? Tel&Co is gespecialiseerd in telecomadvies voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Ontdek uw besparingsmogelijkheden!

Energie: uw energiefactuur tegen het licht!

Hoge gas- en elektriciteitsrekening? Aarzel niet en stap over naar een goedkopere energieleverancier! Overstappen is snel en eenvoudig. Tel&Co helpt u vergelijken. Wij regelen eveneens de overstap van uw huidige naar uw nieuwe leverancier. Vraag gratis en vrijblijvend uw analyse aan!

Advies op maat: we komen bij je langs!

Tel&Co Adviesbureau levert de expertise en het advies dat u zoekt voor het nemen van de juiste beslissingen voor alle telecom- en energievraagstukken. Met onze jarenlange ervaring als onafhankelijk bemiddelaar adviseren wij u deskundig en transparant over het ruime aanbod aan oplossingen voor u en uw onderneming.

Apple: iPhone 7: de innovaties spatten ervan af. Water ook.

De beste iPhone die Apple tot nu toe heeft gemaakt. De Apple iPhone 7 is waterbestendig en heeft een 12 megapixel camera met optische beeldstabilisatie voor kwalitatief hoogwaardige foto's. Aan geheugen geen gebrek met de opslagcapaciteit van 128 GB. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn verkrijgbaar in twee nieuwe uitvoeringen: prachtig matzwart en glanzend diep gitzwart.

Samsung: Galaxy S8: Unbox Your Phone!

Wil je de beste Android smartphone van dit moment? De Samsung Galaxy S8 beschikt over het adembenemende Infinity Display: een scherm zonder randen! Dat scherm zit verpakt in een stijlvol, compact toestel, zodat je hem nog steeds eenvoudig bedient en in je broekzak meeneemt. Ook de camera van de Galaxy S8 is de beste onder Android smartphones. Dit maakt de S8 onze absolute keuze in de onder de...

Webshop: smartphones binnen klikbereik!

Op zoek naar een nieuwe gsm? Tel&Co biedt u steeds een selectie van de meest actuele en populaire smartphones en tablets die u kan bestellen via onze webshop. U kan rekenen op een persoonlijk advies inzake de keuze, de aankoop en de configuratie van telecomtoestellen.

Tel&Co Helpdesk: we staan voor je klaar!

Is "de klantendienst" voor u ook een bron van ergernis? Geen nood. Voortaan kan u terecht op de Tel&Co Helpdesk, onze eigen persoonlijke klantenservice! Bel ons, mail ons of vraag ons om u terug te bellen. Wij zorgen er voor dat er steeds snel en correct kan gehandeld worden naargelang uw situatie.