Webshop

Afbeelding: WebshopWebshop

Afbeelding: Webshop

Tel&Co Webshop
Tel&Co biedt u steeds een selectie van de meest actuele en populaire smartphones en tablets die u kan bestellen via onze webshop.

Aanbod
U kan bij ons terecht voor een ruime keuze aan merken waaronder: Apple, Nokia, Samsung, BlackBerry, HTC, Sony, LG, Huawei,...

Hulp nodig?
Op zoek naar een nieuwe smartphone maar nog niet zeker welke? Neem contact op met onze klantenservice of vraag ons om u op te bellen. Onze adviseurs staan voor u klaar met tips en persoonlijk advies. Na een korte analyse komen we ongetwijfeld te weten welke smartphone het beste bij u past.

Bestellen
Makkelijk en snel shoppen met uw virtueel winkelwagentje. Klaar met winkelen? Ga dan naar 'kassa' en volg de instructies om uw bestelling te vervolledigen. Onze smartphone specialist neemt onmiddellijk contact met u op om een aantal zaken te overlopen; bent u in het bezit van het juiste type simkaart (normaal, micro of nano)? Hebt u reeds een aangepast data-abonnement? We overlopen met u hoe u uw contacten kan bewaren op uw simkaart en begeleiden u doorheen de eerste stappen met uw nieuwe smartphone. We configureren mms’en, mobiel internet, mail account, taal, datum en het uur. Uw bestelling wordt bevestigd en in de meeste gevallen enkele dagen later thuis of op uw werk bezorgt.

Offerte op maat
We bieden u een advies dat aansluit op de behoeften van uw bedrijf. Op aanvraag ontvangt u van ons een gepersonaliseerde offerte aan een prijs die lager wordt wanneer u meerdere producten gelijktijdig bestelt.

Tel&Co Shop
Word u liever persoonlijk geholpen bij de aankoop van een nieuwe smartphone? In onze Tel&Co Shop te Everberg adviseren we u graag bij het maken van een keuze en met het beantwoorden van vragen, uiteraard vergezeld van een kop koffie of thee. Bestellingen geplaatst via de Tel&Co Webshop kan u desgewenst hier afhalen.

Ga naar de webshop