VoIP

Afbeelding: VoIPVoIP

Afbeelding: VoIP

Verouderde technologie
De verouderde analoge en ISDN-technologie dooft langzaam uit. Deze technologie is niet alleen achterhaald maar is ook zeer prijzig, zowel voor de operator als de klant. We verwachten dat analoge telefonie (PSTN) en digitale telefonie (ISDN) op termijn volledig gaan verwijden uit telecomlandschap.


Evolutie
Bedrijven opteren steeds vaker voor VoIP (Voice Over IP). Bij deze technologie wordt gebruik gemaakt van een datanetwerk om te communiceren. Uw gesprek (Voice) wordt dan vertaald in data-pakketen die worden uitgewisseld tussen de IP toestellen. De technologie doet echter niets af aan de gebruiksvriendelijkheid en zorgt voor het vlekkeloos onthaal van uw klanten. Deze keuze beïnvloedt echter niet alleen uw gesprekken en de daaraan verbonden uitgaven maar ook uw telefoontoestellen en netwerk.   

Future proof
Tel&Co begeleidt u bij de omschakeling naar deze toekomstvaste en professionele telefonieoplossingen. Daarna staan we u bij in de keuze van de optimale oplossing voor uw organisatie en overlopen we alle gevolgen voor uw bedrijfsvoering.
 

Voordelen
Met VoIP hoeft u niet noodzakelijk een eigen telefooncentrale te bezitten. U beheert en behoudt te allen tijde uw vertrouwde telefoonnummers. Steeds meer organisaties kiezen voor de voordelen van deze technologie vanwege het gebruiksgemak, de schaalbaarheid, de functionaliteiten en de flexibiliteit van de oplossing. Daarnaast zijn de besparingsmogelijkheden die kunnen gerealiseerd worden aanzienlijk.  VoIP biedt specifieke en overzichtelijke profielen per medewerker tegen een vast bedrag per maand. Daarnaast biedt het een optimale bereikbaarheid door integratie van vast en mobiel en is geschikt voor organisaties van 1 tot 250 werkplekken. Met Voice over IP worden uw traditionele telefoonlijnen vervangen voor één IP verbinding waardoor uw vaste infrastructuurkosten aanzienlijk lager uitvallen. Ook zijn de gesprekstarieven voordeliger dan bij traditioneel bellen over bestaande telefonienetwerken. In tegenstelling tot wat nog vaak wordt aangenomen is VoIP tegenwoordig zeer toegankelijk en reeds beschikbaar vanaf één gebruiker. Daarnaast betaalt u gemiddeld tot 40% minder voor uw gesprekskosten dan bij een traditionele oplossing. Kiest u voor een VoIP oplossing dan bent u verzekerd voor nu en in de toekomst van een optimale bereikbaarheid.