Vaste Telefonie

Afbeelding: Vaste Telefonie
Onmisbaar
Vaste Telefonie is al jaren een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering. Klanten, leveranciers en medewerkers moeten op eenvoudige en snelle wijze contact kunnen leggen met uw organisatie. Een voordelige en kwalitatieve aansluiting voor het telefoonverkeer eventueel aangevuld met een telefooncentrale, fysiek, hosted of virtueel vormen hiervoor de basis.

Technologiën
Vroeger waren er alleen traditionele analoge lijnen beschikbaar voor wat betreft vaste telefonie. Inmiddels zijn analoog en ISDN al dan niet via een Carrier Pre Select of “CPS” alsook VoIP de beschikbare technologieën. Voor al deze varianten zijn er genoeg kwalitatieve aanbieders die scherpe tarieven hanteren. Zo kan u tegenwoordig met haast elke operator via uw vaste lijnen gratis bellen naar andere vaste lijnen en uw eigen mobiele telefoons, handig voor bijvoorbeeld doorschakelingen. Ook voor internationale oproepen bestaan er tal van mogelijkheden om aan de meest voordelige tarieven naar het buitenland te bellen.

Kleine ondernemingen
Niet alleen grote bedrijven maar ook zelfstandigen en kleine ondernemingen hebben baat bij een vaste telefoon. Een vast nummer toont immers uw aanwezigheid in een regio, en dat is vooral handig wanneer uw klanten een lokale leverancier zoeken. Vaste telefonie hoeft niet noodzakelijk duur te zijn.

Virtuele centrale
Tegenwoordig kan u uw vaste lijn beheren via een webinterface, een virtuele telefooncentrale. U hebt voortaan dus geen vaste telefoon meer nodig om telefoontjes op uw vast nummer te kunnen ontvangen; dat gebeurt dan via uw smartphone. Met deze dienst kunnen vooral zelfstandigen en kleine ondernemingen besparen op hun telefooncentrale en apparatuur terwijl zij toch bereikbaar blijven via de vaste nummers.

Advies
Tel&Co adviseert u graag over optimalisatie mogelijkheden voor uw organisatie. Door de samenwerking met de meest gangbare providers bent u verzekerd van een transparant en onafhankelijk advies waardoor u goedkoop en betrouwbaar met uw vaste telefoons kunt bellen.