Track & Trace

Afbeelding: Track & TraceTrack & Trace

Afbeelding: Track & Trace

Bespaar
Met track&trace aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, krijgt u alles op een snelle en efficiënte manier gedaan. U bespaart op brandstofkosten. Dit systeem kan immers trajecten optimaliseren, waardoor nutteloze verplaatsingen vermeden worden. U bespaart dus niet alleen op brandstof en CO2-taks maar eveneens op de werktijden van het buitenpersoneel.

Efficiënt
Aangezien nutteloze verplaatsingen worden vermeden, kan u een efficiëntere werkplanning maken. Door de real-time lokalisatie van uw voertuigen via GPS, kan u een flexibele tijdsindeling maken en individuele planningen bijsturen. Zo wint u tijd en kunt u uw medewerkers efficiënt aan het werk houden terwijl u uw klanten veel sneller kan bedienen!

Klantenservice
Door middel van Track & trace kan u uw klanten een betere service bieden. Wanneer een snelle interventie nodig is, kunt met Track & Trace makkelijk opvolgen wie zich het dichtst bij de plaats van interventie bevindt. Uw klanten ondervinden de voordelen van uw razendsnelle service.

Situatie
Om u correct te kunnen adviseren omtrent welke Track & Trace oplossing het interessantste is voor uw bedrijf is een behoefteanalyse noodzakelijk; wat is het aantal toestellen? Wenst u een periodieke of permanente monitoring? Wat is de interval waarin u gerapporteerd wil worden? Wij komen graag bij u ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken en het juiste Track & Trace systeem voor uw onderneming voor te stellen.