Telefooncentrales

Afbeelding: TelefooncentralesTelefooncentrales

Afbeelding: Telefooncentrales

Imago
Uw telefooncentrale is het uitstalraam van uw bedrijf. Het telefonisch onthaal bepaalt vaak het beeld dat gesprekspartners zich van uw onderneming vormen. Een goede relatie met klanten, partners, leveranciers en collega's is essentieel om de productiviteit van uw onderneming te verhogen. U wilt dus dat de communicatie vlot verloopt.

Mogelijkheden
Tel&Co biedt u diverse oplossingen voor uw telefooncentrale. Zo bent u steeds via de vaste bedrijfsnummers bereikbaar. Met een professionele moderne telefooncentrale hebt u altijd een streepje voor op uw concurrentie. Een centrale; fysiek, virtueel of hosted, biedt u namelijk tal voordelen. Zowel vanuit praktisch als professioneel oogpunt. De functionaliteiten zijn volledig moduleerbaar in functie van uw behoeftes: klanten die inbellen worden professioneel ontvangen aan de hand van een welkomstboodschap. Ook keuzemenu’s, wachtmuziek, doorschakelingen,.. behoren tot de mogelijkheden.

Virtuele centrale

Tegenwoordig kan u uw vaste lijn beheren via een webinterface, een virtuele telefooncentrale. U hebt voortaan dus geen vaste telefoon meer nodig om telefoontjes op uw vast nummer te kunnen ontvangen; dat gebeurt dan via uw smartphone. Met deze dienst kunnen vooral zelfstandigen en kleine ondernemingen besparen op hun telefooncentrale en apparatuur terwijl zij toch bereikbaar blijven via de vaste nummers.

Analyse
Na een uitvoerige analyse en inventarisatie weten we u perfect te adviseren welke telefooncentrale en provider het best bij uw organisatie past. Aarzel dus niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.