Mobiele Telefonie

Afbeelding: Mobiele Telefonie

Snel beslissen
Niets is zo veranderlijk als het weer. Hetzelfde kan gezegd worden van de telecommarkt. De mobiele aanbieders struikelen over elkaar heen om de gunsten van uw organisatie. U wordt voortdurend gebeld omtrent allerhande kortingen, promoties en “gratis” toestellen,.. en of u vooral snel wilt beslissen?Expertise
Laat u niet onder druk zetten omwille van een voordeel op korte termijn. Het is van essentieel belang om scherp te blijven en de expertise in te roepen van een onpartijdige adviseur. Een partner met kennis van zaken die uw organisatie helpt bij het organiseren van uw telecommunicatie, nu en in de toekomst.


Telecom-audit
Wij onderzoeken welke abonnementsvormen het beste aansluiten bij de steeds wisselende mobiele spraak- en internet profielen van uw medewerkers of gehele organisatie, of u nu 1 of 100 simkaarten heeft. Onze kostenanalyse geeft duidelijk de onderlinge verschillen weer tussen meerdere mobiele providers en zal u toelaten om aanzienlijke kostenreducties te realiseren.

Vergelijk en bespaar
Wees verstandig en laat u en uw organisatie informeren over de optimalisatie en besparingsmogelijkheden van uw telecomsituatie door een intermediair die met u meedenkt. Ongeacht hoe uw telecomsituatie eruitziet, wij vergelijken, u bespaart!