Internet

Afbeelding: InternetInternet

Afbeelding: Internet

Evolutie
Internet is niet meer weg te denken uit onze communicatiebehoefte. Er worden steeds meer applicaties en diensten ontwikkeld die vragen om meer bandbreedte; Stevie en Netflix zijn hier goede voorbeelden van. We zitten ook steeds met meer en meer gebruikers tegelijk online waardoor de datatrafiek op enkele jaren vertienvoudigd is.


Toepassingen
Daarnaast zijn er verschillende toepassingen, zoals onder andere een bankterminal en alarmcentrale, waarbij u de connectie via de vaste lijn kan vervangen door een internetverbinding. Dat is niet alleen sneller maar ook vooral veel goedkoper. Men moet immers geen inbelverbinding meer maken per transactie of connectie. Voor alle mogelijke toepassingen geldt echter steeds dezelfde regel; de connectie en bandbreedte van het internet moet stabiel en performant zijn om de optimale werking te garanderen.

Up-to-date
Vaak heeft u uw internetabonnement al een aantal jaren en heeft u deze wellicht niet meer gebenchmarkt of de destijds afgesloten bandbreedte en tariefstelling nog wel marktconform is.

Alternatief
Tel&Co onderzoekt of de huidige verbindingen nog aan de wensen en eisen voldoen binnen uw organisatie en adviseert over een mogelijk alternatief. Dankzij onze samenwerking met de meest gangbare zakelijke internetaanbieders kunnen we u verzekeren dat u de juiste verbinding tegen de juiste prijs krijgt.