Betaaloplossingen

Afbeelding: BetaaloplossingenBetaaloplossingen

Afbeelding: Betaaloplossingen

Praktisch
Wist u dat 80% van uw klanten liever met hun kaart betalen? Geen wisselgeld meer. Weg met de paperassen. Veilige, snelle en comfortabele transacties. Tevreden klanten, die meer kopen omdat ze met een kaart kunnen betalen en zich een extraatje kunnen veroorloven. Kortom: met een betaalterminal hebt u veel extra troeven in huis.


Moderniseren
Net zoals in de de telecomsector beheren een aantal spelers de markt van de betaaltransacties waarbij zij voor hun geleverde diensten bepaalde forfaits en tarieven hanteren. Welke commerciële acquirer kiest u best? Opteert u voor een terminal in huur of is een aankoop interessanter? Wij helpen u met het antwoord op deze vragen. Hebt u nog een toestel van de vorige generatie die is aangesloten op een analoge telefoonlijn en waarbij de terminal bij elke betaaltransactie belt naar de host van de acquirer? Dan is het hoog tijd om u te ontdoen van deze verouderde en dure technologie? Ongeacht uw situatie en het aantal maandelijkse of jaarlijkse transacties, wij hebben een oplossing voor elke situatie.


Offerte
U denkt eraan uw klanten elektronisch te laten betalen met een eigen betaalterminal in uw zaak? Dit is eenvoudiger dan u denkt. Aan de hand van een aantal vragen onderzoeken we welke terminal en betaalformule afgestemd is op de behoeften van uw zaak. U weet immers het beste welke kaarten u wilt aanvaarden en hoe snel uw transactiecommunicatie moet verlopen. Wij zorgen voor een helder antwoord op uw vragen en samen zoeken we voor u een betaalformule op maat.