Energie

Afbeelding: EnergieEnergie

Afbeelding: Energie

Energieprijs
De voorbije jaren is de energiesector regelmatig in de media geweest. De energiesubsidie voor het plaatsen van zonnepanelen verdween, de schaarste op de oliemarkt nam toe, groene energie deed zijn intrede en werd een alledaags begrip. De energiefactuur daarentegen blijft maar stijgen, ondanks onze inspanningen om minder te verbruiken.

Vaste Prijs
Verwacht wordt dat de energieprijzen ook de komende jaren zullen blijven toenemen. We opteren dus best voor prijszekerheid. Bij vaste energietarieven staan de tarieven vast gedurende de looptijd van uw contract. De voordelen vaste energietarieven zijn evident; u hoeft een tijdlang niet meer om te kijken naar uw energiecontract. U heeft een gegarandeerde prijs en weet dus waar u aan toe bent. De voordelen van variabele energietarieven zijn dat u profiteert van de geldende energieprijs. De nadelen zijn dat u slechts een tijdje weet wat u voor de levering betaalt en dat uw tarief elk moment kan veranderen. Met een vaste energieprijs kan u rekenen op prijszekerheid. Ook al stijgen de energieprijzen, uw energiekost blijft vast.

Vrije markt
Enig lichtpuntje is dat u tegenwoordig zelf kan kiezen van welke energieleverancier u uw stroom en gas wilt afnemen. Uw huidige energieleverancier is immers niet altijd de meest voordelige. Bovendien is de voordeligste leverancier niet voor iedereen dezelfde. Door de energietarieven van de verschillende leveranciers te vergelijken, kan u uw voordeel behalen.

Prijsvergelijker
Bij Tel&Co gaan we graag met u op zoek naar welke oplossing het best bij u past. Ons team van specialisten analyseert gratis uw huidig verbruik en kijkt waar het goedkoper kan. We weten natuurlijk ook dat uw huidige situatie niet altijd dezelfde blijft. Daarom gaan we elk jaar uw verbruik opnieuw bekijken. Op die manier kunnen we steeds inspelen op uw persoonlijke situatie, zonder enige verplichting.

Besluit
Samen gaan we op zoek de leverancier die het best bij uw situatie aansluit. Laat u adviseren door Tel&Co en maak voortaan zorgeloos gebruik van uw energie. Door de energietarieven van de verschillende leveranciers te vergelijken, komen we samen met u tot de meest voordelige oplossing. U kan steeds rekenen op een formule die het best past bij u en uw bedrijf.